Leren in de vakantie?!

Het is nu eindelijk vakantie. Even klaar met school. Even klaar met al dat leren… Niet voor mij! Het is nu eindelijk vakantie. Eindelijk tijd om te focussen op de dingen die ik wil doen en leren. Je kunt me een nerd noemen, maar ik zeg zelf liever leergierig;) In dit artikel zal ik het hebben over dingen waar ik graag (meer) over wil leren.

(Je kunt in de toekomst meer over deze onderwerpen verwachten)

Gewoontes

Iets waar ik me de laatste tijd op focus is zelfontwikkeling. Ik wil de allerbeste versie van mezelf zijn. Hierdoor wil ik bewuster worden van mijn gewoontes en deze kunnen controleren en eventueel veranderen. Het aanleren van goede en afleren van slechte gewoontes is helaas veel moeilijker dan het lijkt. Daarom vind ik dit een interessant onderwerp om verder in te duiken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is al sinds ik er voor het eerst mee te maken kreeg een grote passie van mij. Ja, ik vrees over mijn toekomst, ben bang voor klimaat verandering maar ik geloof dat wij als mens er wat aan kunnen doen. Ik geloof dat we kunnen veranderen en dat we op een duurzame manier kunnen leven.

Spiritualiteit

Iets waar ik door internet kennis mee heb gemaakt en wat mijn aandacht trok. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het ontstaan en de betekenis van het leven. Het frustreert mij dat dit vragen zijn zonder (bewezen) antwoorden. Ik weet niet tot in hoeverre ik in bepaalde “theorieën” zal geloven maar spiritualiteit is zeker een onderwerp waar ik meer kennis over wil opdoen.

Fitness

Ook al is mijn motivatie om naar de sportschool te gaan de afgelopen tijd een beetje verminderd, is fitness een grote interesse en hobby van mij. Ik vind het leuk om lichaam op deze manier uit te dagen en op het gebied van fitness ben je nooit uitgeleerd.

Voeding

Ik ben al een lange tijd redelijk bewust van mijn voeding. Zo probeer ik zo gezond en plantaardig mogelijk te leven. Voor het onderhouden van deze levensstijl is vaak discipline en moeite nodig. Daarom wil ik graag meer leren over hoe ik deze levensstijl in mijn dagelijks leven kan toepassen.

Bloggen

Bloggen is dé perfecte manier om mijn kennis en interesses te delen. Omdat ik helemaal nieuw ben in de blogwereld, valt er nog genoeg te leren over o.a. het schrijven en het groeien van een publiek.

Videografie

Ik ben stiekem een beetje verslaafd aan YouTube. Ik vind het heel leuk om te zien hoe anderen leven. Ook is het een goede inspiratie en leerbron. Het editten van video’s is al een lange tijd een grote hobby van mij. Omdat het me leuk lijkt om misschien in de toekomst mijn leven te delen door middel van video’s, is videografie een onderwerp waar ik graag meer over wil leren.

Betere kleding(stijl)

Wanneer ik kleding draag dat ik echt leuk vind voel ik me ook echt goed. En wanneer je je goed voelt, straal je dat uit. De laatste tijd ben ik een beetje aan het zoeken naar mijn kledingstijl. Ik wil mijn garderobe verbeteren. Niet alleen qua stijl maar ook wil ik ontdekken hoe ik makkelijker duurzamere kleding keuzes kan maken.

Het leren van nieuwe dingen geeft mij persoonlijk veel voldoening. Dit is een lijstje van dingen waar ik op dit moment graag meer over zou willen leren. Interesses veranderen steeds, dat is niet erg. Er is genoeg om over te leren en dus ook om over te schrijven:)

XOXO Kiki

Author:

Geef een reactie