Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Deze nacht vertrek ik samen met mijn ouders naar het mooie Griekenland. Lekker een weekje lang relaxen aan het strand en de prachtige natuur ontdekken. In dit artikel deel ik een aantal dingen die met mij meegaan naar Griekenland.

Boeken/magazine

Thuis ben ik niet zo van het lezen maar op vakantie vind ik het heerlijk om met een boekje op het strand of aan het zwembad te liggen. Deze vakantie heb ik twee boeken en één tijdschrift meegenomen in mijn koffer. De twee boeken zijn informatief. De onderwerpen spreken mij erg aan, dus ben ik benieuwd tot hoever ik ze zal lezen. Ook neem ik de Cosmopolitan mee. Puur omdat het leuk is 🙂

Dopper

Wanneer je op vakantie gaat is het erg makkelijk om wegwerpplastic in iedere vorm te gebruiken. De makkelijkste manier om dit te verminderen is door je plastic water flesjes te vervangen door een bidon. Deze neem je zonder inhoud mee door de douane en kun je later vullen met water in het toilet. Scheelt toch weer een paar overbodige euro’s en plastic.

Katoendraad

Vorig jaar ben ik helemaal los gegaan met het maken van vriendschapsarmbandjes. Super leuk maar het neemt nou eenmaal veel tijd in beslag. Op vakantie kan ik deze tijd nemen. Vandaar dat ik wat katoendraad meeneem zodat ik een armbandje kan knopen wanneer ik dat wil.

Netflix

Nope, ik heb het nieuwe seizoen van Stranger things nog (steeds) niet gezien. Op Netflix heb je de mogelijkheid om films en series te downloaden, zodat je deze offline kunt kijken. Je raad het al… Dit heb ik gedaan met Stranger things zodat ik de afleveringen in het vliegtuig, aan het zwembad of in mijn bed kan kijken.

Natuurlijk ben ik mijn tandenborstel, bikini en badlaken niet vergeten. Ook dit jaar zit mijn koffer weer bom vol (oeps) met spullen die, als het goed is, iedereen mee neemt op zijn/haar vakantie.

XOXO Kiki

Author:

Geef een reactie